Skrivet av: Mariell Dahlström | 31 oktober 2011

Saknaden är enorm!

Jag kommer ibland på mig själv med att tänka att jag skall skicka ett sms eller ett mail och berätta hur jag har det så du inte behöver undra. Men så minns jag, du finns ju inte längre hos oss, inte på jorden i alla fall.
Jag satt och läste några gamla inlägg här på bloggen och läste några kommentarer, och där var du. Det värmde i mitt hjärta att läsa din kommentar samtidigt som det gjorde mycket ont i det samma att veta att det aldrig kommer att komma nya.
Ulla-Britta, du var en mycket speciell människa på så många sätt. Jag önskar att jag hade hälften av din klokhet, godhet, styrka, vilja, kämparglöd och kunskap. Det finns så många fler av dina egenskaper man skulle vilja ha, men då skulle jag få sitta här hela dagen…
Jag kommer aldrig glömma den stund jag fick veta att du lämnat oss. Jag var förkrossad men fann då tröst hos ”nallarna” (hundarna). Det tror jag vi är helt överrens om, att hos hundarna finner man alltid tröst. Men vad gör man när även hundarna lämnar oss?
Det som gav mig störst tröst, näst efter att dem slapp smärta och lidande, var att jag visste att dem var i goda händer, hos dig. När sorgen och saknaden blir för stor efter er så tröstar jag mig med att ni slipper lida, ingen mer smärta, och att ni har det bra hos varandra. Att ni kan röra er som ni vill och göra vad ni vill utan att smärta och sjukdomar hindrar er.

Ulla-Britta, bilden är lånad från http://rindi.blogg.seLova att du tar med hundarna när du kommer till mig och spökar…


Responses

  1. håller med, saknar henne något enormt/BF


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: