Skrivet av: Mariell Dahlström | 13 december 2010

Bildlöst men med prickar på åä&ö :)

Det är helt underbart!

Jag åker snart hem till min underbara familj, jag längtar efter er så!
Det har varit en bra och jobbig termin. Jag är glad och nöjd att jag tagit mig igenom den trots alla hinder på vägen.

Nu ser jag fram emot att få komma hem ett tag och få vara med familj och vänner!
Jag ser också fram emot att komma hem till ett fungerande hem. Det är ganska påfrestande att leva i en lägenhet som ibland känns som att allt bara är tillfälliga lösningar. Och där saker går sönder på löpande band, myrinvasion i kök och badrum, ugnar som utan anledning eldarupp tårtor, spisar som knapp fungerar, stekpannor som håller på att tappa sitt handtag, bestick som faller i bitar så vi måste smyga med oss bestick från skolans kafeteria… listan kan göras hur lång som helst!

Igår fick jag nog av babypudret som vi har haft utspritt längs listerna i köket och på hela köksbänken i ett sista desperat försök att bli av med myrorna. Det enda tomma utrymmet som fans i köket var ”bardisken” och spisen. Så alla köksgrejer var placerade på bardisken, det var även där som vi fick hålla till och förbereda maten. Det gick alltså knappt ett vara i köket. Så jag städade bort allt babypuder och skurade golvet. När jag ändå var i görningen så dammade jag resten av lägenheten. Det var skönt att få den ren igen. J
Dem andra var iväg på en konsert i en kyrka, en av dem jag bor med var med och sjöng i kören. Jag kände att jag behövde få vara ensam ett tag så jag stannade hemma.

Dem sista dagarna här så skall jag fixa julklappar, packa och förhoppningsvis hinna gå och fota lite i här i krokarna runt om.

Annonser

Responses

 1. Kul att du skrivit här igen. det var ett tag sedan .
  Du är efterlängtad ! Välkommen hem ,snart !
  Vi har ett lite mer fungerande kök, inga myror i allafall. Kanske fördelen med -2 grader och snö. Eller vad tycker Du? Snart får du känna på vintern ! Direkt från sommar värmen, du kommer att frysa ! Inte har du några vinterkläder heller, när du kommer. Burr !
  vi ses snart , älskade tös !
  kram mamma & pappa

  Ja, det var ett tag sedan.
  Ni är också efterlängtade! 😉 Saknar er mycket, men nu kryper dagen D allt närmare! 🙂
  Ja, det kan vara fördelen med -2 grader. Kallt, men jag ser fram emot det. Mina tår kommer att förfrysa och jag kommer verkligen känna att jag lever. Men det är det värt om det är vad osm krävs för att träffa er.
  Mitt stora problem nu är att väskan bara krymper och krymper. Jag behöver ha hit min master packare, kan du skicka honom mamma?
  Kram på er/ Liten


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: